We offer you more than just wine.•Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten vermeld. Indien niet anders vermeld is, is de inhoud van de wijnfles 0.75 liter. U betaalt vooraf per bankoverschrijving. Daarna wordt de bestelling verzonden via POSTNL pakketdienst. Wij streven ernaar om uw bestelling op dezelfde dag te verwerken en te versturen.

•Ansari wines behoudt zich het recht voor een opvolgend jaartal te leveren in het geval dat de aangeboden jaargang niet meer te leveren is. Uiteraard zullen wij u hierover vooraf informeren.

•Alle aanbiedingen van Ansari wines zijn geheel vrijblijvend. Als een product onverwacht of onverhoopt niet meer leverbaar is wordt er contact met u opgenomen. Eventueel wordt er een alternatief aangeboden door onze wijnadviseur. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is, wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd niet acceptabel voor u zijn dan kan de bestelling geannuleerd worden zonder kosten. Ansari wines is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.

•Indien u een order wenst te retourneren, dient u een e-mail te sturen naar info@ansariwines.com, met vermelding van uw order- en factuurnummer. Naar aanleiding van uw e-mail ontvangt u een retournummer. U dient binnen zeven dagen na de levering de niet aangebroken flessen wijn met het retournummer te retourneren naar Ansari wines. Na ontvangst van de geretourneerde goederen zullen wij de waarde van de goederen terugstorten op uw rekening binnen zeven dagen. U dient zelf zorg te dragen voor het retourneren in goede staat van de flessen wijn en de verzendkosten naar Ansari wines.

•Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 16 jaar en geen sterke drank (boven de 15% alcohol) aan personen onder de 18 jaar.

•Voor zakelijke afnemers zijn in overleg andere betalingsvoorwaarden mogelijk. Indien er sprake is van andere betalingsvoorwaarden, dient de afnemer binnen de gestelde termijn te betalen. Anders is Ansari wines gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een rente van 3% per maand aan de afnemer in rekening te brengen, waarbij een gedeelte van een maand als een hele maand wordt gerekend. Als een afnemer na het versturen van een herinnering niet of niet volledig heeft betaald, zijn we noodzakelijk de buitenrechtelijke (incasso-) kosten aan de afnemer in rekening te brengen. De afnemer heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens onverwijld aan Ansari wines te melden.

•Klachten kunt u doorgeven aan ons via info@ansariwines.com. Ansari wines beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Ansari wines beantwoordt uw klacht binnen 14 dagen. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt u binnen 14 dagen beantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.

•Ansari wines behoudt alle rechten met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie, waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s. Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen persoonlijk gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Ansari wines over te nemen, te vermenigvuldigen of te gebruiken.

•Op onze Algemene Voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen kunnen alleen worden voorgelegd aan een Nederlandse rechter.

•Alle correspondentie op basis van de koopvoorwaarden vindt plaats met Ansari wines, Oudaanstede 51, 5235 HE ´s-Hertogenbosch.