We offer you more than just wine.Viniverde

Omschrijving

Viniverde - Promoção e Comercio de Vinhos Verdes SA - is een producent met aandeelhouders van verschillende bedrijven in de wijnsector die zich aan de productie, promotie en marketing van een breed assortiment aan wijnen en gedistilleerde dranken wijden.


Dankzij het ​​brede assortiment kan de producent, zonder beperkingen inzake de hoeveelheden, met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding zich op alle marktsegmenten richten. Viniverde vernieuwt maar waardeert tegelijkertijd de geschiedenis. Elke wijn wordt op de smaak van de moderne mens aangepast, vernieuwd en verbeterd waardoor Viniverde met succes op de wereldmarkt opereert.


De producten - rode wijn, witte wijn, rosé en mousserende wijnen, maar ook een oude brandy gemaakt van "Vinhos Verdes" - worden geëxporteerd over de hele wereld.


Viniverde heeft in de afgelopen jaren verschillende internationale prijzen gewonnen voor haar wijnen, waaronder in Hong Kong, Engeland en de Verenigde Staten. De producent heeft de kennis, de middelen en de juiste moderne wijntechnieken om jonge, frisse, fruitige en evenwichtige wijnen te produceren die perfect bij haar imago past.


Maar wat zijn de Vinhos Verdes?


Vinho Verde komt uit het noordwesten van Portugal. Letterlijk betekent ‘Vinho Verde’ groene wijn. Deze wijn wordt altijd jong gebotteld en op een speciale wijze geproduceerd. De wijnmakers laten het verse druivensap gisten in open stenen kuipen waarna de wijn in vaten wordt opgeslagen. Vanwege de koolzuur die tijdens de tweede gisting vrijkomt, hebben de meeste Vinho Verde een kleine sprankeling.

Vinha Verde Estreia

Vinha Verde Alvarinho

Vinha Verde Estreia