We offer you more than just wine.











Bem Vindos

Welkom bij Ansari!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het importeren en verkopen van kwaliteitswijnen uit Portugal. Wij importeren de wijnen rechtstreeks vanuit de wijnboeren in Portugal. Door de korte lijnen kunnen wij de kwaliteitswijnen tegen een erg scherpe prijs aanbieden. Perfect voor de Nederlandse markt in deze onzekere tijden.

Alle wijnen die wij verkopen zijn met zorg geselecteerd en worden exclusief ge├»mporteerd voor de Nederlandse markt. Wijnen bij ons in het assortiment kunt u nergens anders vinden en dat onderscheidt ons van andere leveranciers. Een merendeel van onze wijnen zijn eerder bekroond met prijzen, zowel op nationaal  als internationaal niveau. Bij elke wijn vindt u een beschrijving van de wijnproducent en een proefnotitie, zodat u een nog beter beeld krijgt van de wijn.


Onze Missie

Het introduceren van de Portugese wijnen op de Nederlandse markt staat bij ons op de eerste plaats. Wij proberen daarom zo voordelig mogelijk te importeren zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden. Het wordt tijd dat de Portugese wijnen naamsbekendheid verwerven op de Nederlandse markt. Tijdens de wijnproeverijen die wij organiseren kunt u verschillende wijnen proeven en krijgt u de gelegenheid om onderling kennis uit te wisselen.