We offer you more than just wine.Onze bestellingen worden bezorgd door onze vaste transporteur POSTNL pakketservice. Uw bestelling wordt als pakket verzonden. Met behulp van het 3S nummer dat u van ons krijgt na verzending van uw pakket, kunt u op de site van POSTNL www.tracktrace.nl het zendtraject volgen van uw pakket.


Levertijd

 Ansari wines streeft ernaar om alle bestellingen op dezelfde werkdag te verwerken. De levertijd van POSTNL bedraagt tussen de twee en zeven werkdagen. POSTNL bezorgt ook op zaterdagen. U kunt met behulp van uw postcode en huisnummer tot drie dagen vooruit bekijken hoe laat u de chauffeur van POSTNL kunt verwachten. Wanneer u uw bestelling na een week nog niet heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met info@ansariwines.com.


Niet-thuis Code

Wanneer POSTNL een pakket niet bij u heeft kunnen bezorgen, zal POSTNL standaard het pakket aanbieden bij uw buren. Wanneer dit ook niet slaagt, zult u een bericht van de chauffeur van POSTNL ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website www.postnl.nl/ontvangen een keuze maken voor een tweede pakketbezorging.


Pakket afhalen

Indien u en de buren bij de tweede afleverpoging niet thuis zijn of als u ervoor heeft gekozen om uw zending op te halen bij een Postkantoor van TNT Post, kunt u met het bericht van de chauffeur de zending afhalen. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Na het verstrijken van deze periode zal de zending teruggaan naar Ansari wines. U dient zich te legitimeren bij het ophalen van uw pakket.


Geen bezorging bij de buren?

Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u dit bij het plaatsen van de bestelling aangeven zodat wij 'alleen huisadres' op het pakket kunnen vermelden. In dat geval biedt POSTNL het pakket alleen bij u thuis aan.


Legitimatiebewijs

U dient bij het ophalen van uw pakket altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


Kosten

De verzendkosten worden berekend naar gewicht.

Bij een bestelling van 1 – 6 flessen bedragen de verzendkosten € 7,50

Bij een bestelling van 6 flessen of meer bedragen de verzendkosten €13,50

Bij een bestelling boven de € 200,- berekenen wij geen verzendkosten.